• Cinewall kosten variëren afhankelijk van materiaalkeuze en installatie. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €500 en €2000, inclusief materiaal en arbeid. Factoren zoals afmetingen, extra functies en afwerking beïnvloeden de uiteindelijke prijs. Het is verstandig offertes te vergelijken voor de beste deal.
  • By Yoel Salon bevindt zich in het hart van Almere Centrum, een perfecte locatie midden op het plein naast de nieuwe winkel van My Jewellery en tegenover de Starbucks.
  • Het toilet is, in de meeste gevallen, het kleinste kamertje in je huis. Het is dus zaak dat je slim omgaat met de ruimte in dit kamertje. Je bent hier dagelijks, dus mag je er best wat aandacht aan besteden. Door het gebruik van bepaalde tegels kun je de toiletruimte groter doen lijken. Maar als je de toiletruimte toch gaat opknappen, denk dan eens aan het plaatsen van een zwevend toilet. Daarmee ziet de ruimte er, optisch, groter uit. Toilet laten betegelen door de tegelzetters van TZS Bouwgroep.
  • Ontbijt laten bezorgen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, regio’s Zutphen en Maastricht, Friesland, Flevopolders en Texel.
  • Een website op maat laten maken betekent dat je het maximale uit de mogelijkheden wilt halen. Op die manier zorg je dat er meer bezoekers naar jouw website komen en bereik je een hogere conversie.