Slotenmaker Zoetermeer

Is er wel eens ingebroken in jouw woning in Zoetermeer? Zijn er spullen ontvreemd of is de inbraak poging mislukt? Hoe dan ook, het heeft je waarschijnlijk veel tijd gekost. De politie moest komen en de deur of het kozijn diende gerepareerd te worden door de slotenmaker Zoetermeer. Om nog maar niet over de overige materiële en emotionele schade te spreken.

Wat heb jij na de inbraak gedaan? Heb je extra beveiliging laten aanbrengen, misschien een alarmsysteem aangeschaft? Of heb je verder geen extra beveiligingsstappen ondernomen? Wist je dat bij  één op de twaalf slachtoffers van inbraak er binnen aanzienlijke tijd wederom een poging tot inbraak gedaan werd!?

Beveilig jouw huis en houdt inbrekers buiten

Inbrekers zijn in staat door het toepassen van de inbrekers technieken kerntrekken of flipperen binnen enkele seconden in jouw woning te staan. Bij de techniek kerntrekken, trekt de inbreker met zelfgemaakt gereedschap de cilinder uit het slot en kan hij naar binnen, eenvoudig en snel!

Flipperen gebeurd met een pasje. Door het pasje tussen het kozijn en de deur heen en weer te bewegen drukt de inbreker de dagschoot in en gaat de deur open. Beide technieken kunnen in enkele secondes uitgevoerd worden. Wist je dat een gemiddelde inbraak niet langer dan 5 minuten duurt?!

Neem contact op met de slotenmaker Zoetermeer en vraag hoe je deze technieken simpelweg onbruikbaar kunt maken.

Slotenmaker Zoetermeer

Anti kerntrek beslag en flipper SecuStrips

De slotenmaker Zoetermeer levert namelijk veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging wat ervoor zorgt dat inbrekers niet meer binnen kunnen komen door middel van kerntrekken. Daarnaast kunnen we ook SecuStrips (ook wel anti inbraak strips genoemd) aanbrengen waardoor het flipperen niet meer mogelijk is. Beide producten zijn eenvoudig aan te brengen waarvan de kosten niet opwegen tegen de baten.

Voorkom een volgende inbraak, bel de slotenmaker Zoetermeer op telefoonnummer: 079-7810005 en laat je woning extra beveiligen tegen inbraak.

Ook als er niet ingebroken is staat de Slotenmaker Zoetermeer klaar

Heb je een nieuwe woning en wil je voor de zekerheid de oude sloten laten vervangen? Is je sleutel afgebroken in het slot en kun je nu jouw huis niet meer in? Weigert het slot mee te werken en krijg je de sleutel niet meer omgedraaid? Dit zijn allemaal redenen om contact op te nemen met de slotenmaker Zoetermeer.

Want ook als er niet ingebroken is kunnen problemen met het slot van je deur erg vervelend zijn. Wij kunnen spoedig ter plaatsen zijn en je de helpende hand bieden zodat jij weer snel en veilig in en uit je woning kan.

SEO Specialist InterWens